Čudno mesto za roščiće, zar ne ?
 Ali sve može da se dohvati. Položaje ću podešavati kad se to sve sklopi.
 Ali sve može da se dohvati. Položaje ću podešavati kad se to sve sklopi.Moderator: Moderatori

Ali sve može da se dohvati. Položaje ću podešavati kad se to sve sklopi.
 Ali sve može da se dohvati. Položaje ću podešavati kad se to sve sklopi.hehmixitron wrote:Sklapam 2 bicikla od 2 bicikla tako da dobijem jedan bolji i jedan prihvatljiv, a sve to u near-socijala liZi
Ovaj bolji se bazira na X7 mehanici, ramu koji mi se više svidi i nekoliko premeštanja delova, dok ne bude više kinte. Will keep you updated.
El' niko nema primedbu na mesto za rogove?
 jos nisam od dva pravio dva,ali od jednog rama i pune kese delova,to jesam
 jos nisam od dva pravio dva,ali od jednog rama i pune kese delova,to jesam 

jer imam najuzi moguci volan,a da stanu obe kocnice i grip shifter. 44cm + 2x2cm za rogove
 jer imam najuzi moguci volan,a da stanu obe kocnice i grip shifter. 44cm + 2x2cm za rogove  taman toliko koliko su mi i ramena siroka
 taman toliko koliko su mi i ramena siroka

Ostaje mi još da lepo nacentriram X7icu pozadi (iz nekog razloga neće do najmanjeg zupčanika, moram da vidim jesam li pretegao sajlu ili šta, ali dok je došlo do toga više nisam imao snage
 Ostaje mi još da lepo nacentriram X7icu pozadi (iz nekog razloga neće do najmanjeg zupčanika, moram da vidim jesam li pretegao sajlu ili šta, ali dok je došlo do toga više nisam imao snage  ) i da... odem i nabavim negde normalan prednji menjač.
 ) i da... odem i nabavim negde normalan prednji menjač. Aaaa,que !?mixitron wrote: Još zanimljivo... da. Na njegovom amortu teoretski je predviđeno mesto za montiranje V kočnica. ali praktično... tamo je samo prsten sa ogromnom rupetinom. Ono što sam dosad viđao su lepo urađena ležišta u koje se ušrafe oni nosači, i na njih idu klješta. A ovo? Čime se to rešava? Neki nosači iz dva dela? Gde to ima da se nađe?