Subota, 28.04. Obedska bara
Razdaljina:90 km (ukupno)
Trasa:Vojvođanskom preko Surčina i Boljevca
Povratak preko Ašanje.
Okupljanje na platou ispred opštine Novi Beograd u 9:00
Povratak oko 14:00
Kratke voznje
Moderator: Moderatori
-
- Freebiker
dzoni wrote:Da li je neko bio na biciklijadi?
Bio ja,i jos nekolicina freebikera.
Odvezli od Trga do Ade za 10 minuta,i gotovo :-/
Izgleda da je podela nagrada bila glavna "atrakcija",a voznja i "borba za vise bici staza" i to sve na jako losem novou ako mene pitate.
Ugi je napravio par slidzica: http://vrum.fotopic.net/c1236956_49.html
`
Cela biciklijada je u skladu sa nivoom biciklisticke kulture kod nas.
Da je biciklijada bila osetno duza, bilo bi i osetno manje ucesnika. A najvise se racunalo na masovnost, kako bi se toboze pokazao znacaj biciklizma i sl. Koliko vidim sa slika i koliko cujem od nekih koji su vozili niti je bilo toliko ucesnika, niti sam vidim da su se neke stvari promenile po pitanju biciklisticke infrastrukture (staze pre svega) i uopste polozaja biciklista u saobracaju. Nije mi sasvim jasno kako su to mislili da postignu, kako ovakva manifestacija moze na nesto da utice, i sto je jos gore pokusaji ce se mozda zaustaviti na tome.
Da je biciklijada bila osetno duza, bilo bi i osetno manje ucesnika. A najvise se racunalo na masovnost, kako bi se toboze pokazao znacaj biciklizma i sl. Koliko vidim sa slika i koliko cujem od nekih koji su vozili niti je bilo toliko ucesnika, niti sam vidim da su se neke stvari promenile po pitanju biciklisticke infrastrukture (staze pre svega) i uopste polozaja biciklista u saobracaju. Nije mi sasvim jasno kako su to mislili da postignu, kako ovakva manifestacija moze na nesto da utice, i sto je jos gore pokusaji ce se mozda zaustaviti na tome.
= \¯¯\° _(zzz...)
( ) / ( )
( ) / ( )
Ma neko iz grada je uzeo pare na ime organizacije.random wrote:to mislili da postignu, kako ovakva manifestacija moze na nesto da utice, i sto je jos gore pokusaji ce se mozda zaustaviti na tome.
Lepim danom na Adi ima 10x više biciklista nego na toj biciklijadi, ali mi to, jelte, ne znamo, nego mislimo da se nešto dešava.