JUHOR planina(774mnv.) 19.Maj
Moderator: Moderatori
JUHOR planina(774mnv.) 19.Maj
Detaljniju najavu pogledajte ovde:http://freebiking.org/2013/04/juhor-774 ... ina-19-maj.
Re: JUHOR planina(774mnv.) 19.Maj
Zanimljivo. Bilo je malo priče oko Juhora pre par godina, ali odosmo na Grzu zbog lošeg vrmena.
Mene svakako zanima, ali je pitanje da li ću moći, što zbog vremena, što zbog finansija, a i zdravlje mi nešto nije kako treba.
Tada sam predlagao da trek ide sa strane Paraćina, ali mislim da je Kušin sadašnji predlog zanimljiviji.
I da pitam nešto, da li je moguće da organizujemo za subotu, 18. maja? Mnogo mi je lakše tako pa da u nedelju odmorim pre posla.
Mene svakako zanima, ali je pitanje da li ću moći, što zbog vremena, što zbog finansija, a i zdravlje mi nešto nije kako treba.
Tada sam predlagao da trek ide sa strane Paraćina, ali mislim da je Kušin sadašnji predlog zanimljiviji.
I da pitam nešto, da li je moguće da organizujemo za subotu, 18. maja? Mnogo mi je lakše tako pa da u nedelju odmorim pre posla.
Last edited by Gruja on 25 Apr 2013, 23:52, edited 1 time in total.
...ako bude zdravlja i ne bude neplaniranih situacija eto mene
...takodje zainteresovan
... i ja sam zainteresovan.
I meni ovo deluje privlačno, pa ću videti da dodjemo najmanje jednim kolima iz Niša, što znači trojica.
Potvrđujem dolazak,samo se nadam da će mi klinac oprostiti što ga neću voditi na Koka-kola biciklijadu
I ja bih, taman da otkazem jednu svadbu
Dolazimo Goran, Aleksandar (bio je s nama na Fruškoj Gori pre mesec dana u Bardinoj organizaciji) i ja... može još jedan s nama.. M smo u Zemunu
Može li jedna grupa od 7-10 biciklista-paraglajderista da se pridruži?
Sa freebikerima nikad nije bio problem da se bilo ko pridruzi...Role wrote:Može li jedna grupa od 7-10 biciklista-paraglajderista da se pridruži?
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Bilo bi čak odlično da se neko paraglajderom spusti sa vrha JuhoraRole wrote:Može li jedna grupa od 7-10 biciklista-paraglajderista da se pridruži?
Još bolje da nam održi obuku i demonstraciju
Ja imam sigurno dva slobodna mesta, ako hoce jos neko iz Beograda, a mozda i tri...
barda wrote:Bilo bi čak odlično da se neko paraglajderom spusti sa vrha JuhoraRole wrote:Može li jedna grupa od 7-10 biciklista-paraglajderista da se pridruži?
Još bolje da nam održi obuku i demonstraciju
Ovu vožnju ćemo iskoristiti i da vidimo odakle bi se moglo poleteti.
Ja nemam info da je iko sa paraglajderom leteo sa Juhora.
Vremenska prognoza za sad je povoljna i vreme je da se počne dogovor oko prevoza ko će skim.
Start ostaje u 9h.
Start ostaje u 9h.