Auto Bild i geografski sadržaji
Moderator: Moderatori
Re: Auto Bild i geografski sadržaji
Da, možda polovan Subaru Forester, ili ova Dačija Duster ali mi je nešto ružnjikava - možda mi se i svidi tokom vremena  

Forester je vrlo, vrlo pametan izbor. Ne spada u klasu pravih terenaca, ali je ubedljivo najsposobniji od tih putničkih automobila sa terenskim kvalitetima.
Samo da nas ne čuju Borić i "ekolozi" mislim da bi nas kamenovali

Samo da nas ne čuju Borić i "ekolozi" mislim da bi nas kamenovali

ja bih se zadovoljio Wrangler-om nekim  

Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
sve sto prodje pored mene
za to mi nije zao !

gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
sve sto prodje pored mene
za to mi nije zao !
Sedi, 5!   Vidim da si naučio šta valja
  Vidim da si naučio šta valja  

Ako ne znaš šta valja, uzmi što je skupo  

Ja sam zaista kupovao čak i hrvatski AB [beše nekako se drugačije zvao?] dok nije krenuo srpski, ali preteraste ga [trpam i tebe u koš, iako znam da nisi kriv za taj deo nimalo, ipak si deo timabluealek wrote:Da, Weimer je u nekom trenutku odlučio da okrene drugi list i da jednim potezom otpusti celu novinarsku ekipu, na čelu sa "nedodirljivim" Vladanom Slavkovićem... povratili smo poverenje distributera francuskih automobila, koji su ranije svi do jednog bojkotovali Auto Bild...
 ]. Nisam bio upućen u promene od prošlog januara na ovamo. Iskreno, od Onog starog doba mnogo se u Politici promenilo, Moša i Vasa su pokušali da mi objasne delove noviteta oko "Politika A.D.", "Politika novine i magazini", video sam i da je AB izašao iz toga kao čisto švapska tvorevina, a ne zetečeno Politikino izdanje, ali mi je sve to bilo malo komplikovano
 ]. Nisam bio upućen u promene od prošlog januara na ovamo. Iskreno, od Onog starog doba mnogo se u Politici promenilo, Moša i Vasa su pokušali da mi objasne delove noviteta oko "Politika A.D.", "Politika novine i magazini", video sam i da je AB izašao iz toga kao čisto švapska tvorevina, a ne zetečeno Politikino izdanje, ali mi je sve to bilo malo komplikovano   .  Šta reći kada je u zgradi Politike, jednom od simbola Beograda, sada poverilac Komercijalna banka koja je lepo naplatila menice bez pokrića rukovodstva Politike
.  Šta reći kada je u zgradi Politike, jednom od simbola Beograda, sada poverilac Komercijalna banka koja je lepo naplatila menice bez pokrića rukovodstva Politike   .
 .AB sam prestao da kupujem i iz razloga ogromnog broja grešaka, kako logičkih naslov/tekst/opis ocene/zaključak, tako i "štamparskih" u tekstovima, pogrešno potpisanim slikama ili pretumbanim slikama,... Falio vam je jedan Deda [Voja M] da prekontroliše ceo broj pre izlaska
 .
.Aktuelan broj ću sada kupiti, kao i par narednih, pa ću videti za dalje

Večeras sam postavio još 5 PDF članaka na http://www.freebiking.org/RAZNO/FBAB.html, čisto da se lepo zaokruži broj    . Ima toga još
 . Ima toga još   

Kad stignem, pridružiću svakom od njih i odgovarajući GPX.

. Ima toga još
 . Ima toga još   
 Kad stignem, pridružiću svakom od njih i odgovarajući GPX.
Samo trpaj   

Tara, Djerdap, Uvac, Beljanica,... su mi favoriti za obilazak tvojim utabanim stazama... mozda ne tim redom, ali redosled je najmanje bitan .
.
Kop sam presao veci deo treka i dotakao Nebeske stolice. Stara je isto tek naceta, ali veci deo nije bas za turisticki 4x4. Kucaj isto delom osvojen ...
 ...
Moram samo da nadjem neko 4x4 drustvo, a jos bolje da krene opet Jeep klub, sigurno ces sve ovo uvrstiti u ture

Tara, Djerdap, Uvac, Beljanica,... su mi favoriti za obilazak tvojim utabanim stazama... mozda ne tim redom, ali redosled je najmanje bitan
 .
.Kop sam presao veci deo treka i dotakao Nebeske stolice. Stara je isto tek naceta, ali veci deo nije bas za turisticki 4x4. Kucaj isto delom osvojen
 ...
 ...Moram samo da nadjem neko 4x4 drustvo, a jos bolje da krene opet Jeep klub, sigurno ces sve ovo uvrstiti u ture

Evo nasao sam ti jednog kod mene u krajuarxmilan wrote:ja bih se zadovoljio Wrangler-om nekim

http://picasaweb.google.com/gosha969/Fo ... 2062826898
... ili mozda nesto ovako, vidjam ga u prolazu u Zemunu

http://picasaweb.google.com/gosha969/Fo ... 8323026786
Evo za manje od 12000 veverica i meda da te vidi   

http://www2.autoportal.hr/201003157811/ ... id-86.html

http://www2.autoportal.hr/201003157811/ ... id-86.html
To čudo je sposobnije od raznih tzv. "urbanih terenaca", a jeftinije. Odličan izbor za nekoga ko hoće nešto manje spartansko od Nive, a da sa time ipak može prilično opušteno da siđe s asfalta i da prođe skoro svakim šumskim putem...

Ako neko neće da se bakće sa vožnjom (ili nema položeno   ) može za cenu od jednog Jeep Patriota 99 dana da se vozika Južnom Amerikom
 ) može za cenu od jednog Jeep Patriota 99 dana da se vozika Južnom Amerikom   

http://www.latinoffroad.com/srpski/services.php
Cena po džipu za ture od 14 dana iznosi oko 5000 eura:
3 putnika x 1700 eura
2 putnika x 2300 eura
1 putnik x 4200 eura
----------------------------------------------------
Cena po džipu za ture od 21-28 dana iznosi oko 7500 eura:
3 putnika x 2500 eura
2 putnika x 3450 eura
1 putnik x 6250 eura
Cena po džipu za ture od 99 dana
iznosi 25000 eura:
maximum
2 putnika x 12500 eura
1 putnik x 21250 eura

http://www.latinoffroad.com/srpski/services.php
Cena po džipu za ture od 14 dana iznosi oko 5000 eura:
3 putnika x 1700 eura
2 putnika x 2300 eura
1 putnik x 4200 eura
Cena po džipu za ture od 21-28 dana iznosi oko 7500 eura:
3 putnika x 2500 eura
2 putnika x 3450 eura
1 putnik x 6250 eura