Čekam samo da izađu detalji ture i da počnem sa pitanjima

Pozdrav
Moderator: Moderatori

Aco, možeš da računaš da je moj džip na raspolaganju u funkciji pratećeg vozila za tegljenje prtljaga. Samo treba da se dogovorimo da li da vozača potražim u Beogradu, ili vi tamo imate nekog ko bi za to bio zainteresovan. Ja pretpostavljam da bi neko od moje uhodane ekipe koja snima "Offroad avanturu" bio zainteresovan da to vozi, s tim što to smanjuje raspoloživ broj mesta u džipu iz Beograda za bajkere.alazovic wrote: - Da li mogu da računam na neku auto pratnju do Željina ili ćemo sve svoje da nosimo sa sobom? To postaje još problematičnije ako Kuša stvarno reši da spava na vrhu, a teeeeešššško je isterati i sebe do gore, a kamoli da još teglimo bicikle sa dodatnim bisagaškim teretom. Možda je bolje da spavamo na Bukoviku, kilometar i po severno od vrha Željina, a da napravimo noćni izlet do gore...

Ajd videćemo, ima šanse da to završimo i u Kraljevu. A i ako ne završimo, svakako će nam početna tačka biti šumareva kuća, pa ako ništa drugo ne bude išlo u pratnji - poteraće neko tvoj džip putem do Gokčanice preko Stojanca (gde ćemo da se sretnemo ako budemo išli na Kavgaliju), a posle levo do Bukovika.bluealek wrote:Aco, možeš da računaš da je moj džip na raspolaganju u funkciji pratećeg vozila za tegljenje prtljaga. Samo treba da se dogovorimo da li da vozača potražim u Beogradu, ili vi tamo imate nekog ko bi za to bio zainteresovan.

...
... ...javi se pa mogu da te uputim tacno u prodavnice gde prodaju dobre satore ali ne racunaj da su ispod 6-7000 , a znam i gde da nabavis ove od 1500 din..
...javi se pa mogu da te uputim tacno u prodavnice gde prodaju dobre satore ali ne racunaj da su ispod 6-7000 , a znam i gde da nabavis ove od 1500 din.. POzz
 POzz

ali cisto da znam kako da se spakijem...
 ali cisto da znam kako da se spakijem... ..trenutno razmisljam dal da se uputim bajsem iz Beograda do početne destinacije..ali to cu razmotriti jos sa Saletom..
..trenutno razmisljam dal da se uputim bajsem iz Beograda do početne destinacije..ali to cu razmotriti jos sa Saletom.. ..
..