Unapred hvala.
Moderator: Moderatori

Ako saznas nesto vise postuj, mene to vec dugo zanima!
 Ako saznas nesto vise postuj, mene to vec dugo zanima!
 ) . U svakom slucaju hvala, recite ako nadjete jos nesto
 ) . U svakom slucaju hvala, recite ako nadjete jos nesto 

, mada u sustini nema veze. Sto se tice drzaca to mi je najmanji problem (vec cu usput da smislim nesto
 , mada u sustini nema veze. Sto se tice drzaca to mi je najmanji problem (vec cu usput da smislim nesto  ). E sad, ja imam oko 300 evra za kupovinu, pa sam razmisljao o kupovini neke nove kamere sa relativno dobrom slikom, pc ulazom i dobrom memorijom za snimanje. Pa ako neko sazna gde ima da se kupi jedna takva (ili makar nesto nalik) neka kaze plz
 ). E sad, ja imam oko 300 evra za kupovinu, pa sam razmisljao o kupovini neke nove kamere sa relativno dobrom slikom, pc ulazom i dobrom memorijom za snimanje. Pa ako neko sazna gde ima da se kupi jedna takva (ili makar nesto nalik) neka kaze plz  . Samo mi je bitno da kamera  ima sto manje opreme i kablova da nebih morao da nosim ceo jedan ranac posebno za to
 . Samo mi je bitno da kamera  ima sto manje opreme i kablova da nebih morao da nosim ceo jedan ranac posebno za to  . I ako neko zna da li mozda ima da se to nadje negde u Beogradu bio bih prezahvalan.
. I ako neko zna da li mozda ima da se to nadje negde u Beogradu bio bih prezahvalan.

isto za 50 evrića
  isto za 50 evrića
 posto nisam bas najvise upucen u kamere, interesuje me deo koji je prikazan na slici, prikacen na naocare, kako se zove i dali se dobija uz kameru ili mora da se kupuje posebno, hvala na dosadasnjim predlozima, postavljajte ih jos, nmg da se odlucim
  posto nisam bas najvise upucen u kamere, interesuje me deo koji je prikazan na slici, prikacen na naocare, kako se zove i dali se dobija uz kameru ili mora da se kupuje posebno, hvala na dosadasnjim predlozima, postavljajte ih jos, nmg da se odlucim