. Inače, LE diode koje stavljaju Kinezi u te lampe su već (relativno) usmerene, tako da nisam baš siguran da li bi uopšte imalo potrebe (i efekta) stavljati sočiva, a to bi samo dodatno iskomplikovalo stvari.
. Inače, LE diode koje stavljaju Kinezi u te lampe su već (relativno) usmerene, tako da nisam baš siguran da li bi uopšte imalo potrebe (i efekta) stavljati sočiva, a to bi samo dodatno iskomplikovalo stvari.
Moderator: Moderatori

.
 . Pa pazi u suštini si u pravu samo meni realno nije potrebno mnogo bolje od ovoga koje imam. Jedini razlog zašto ne uzimam još jedno isto takvo svetlo i rešim problem time je težina. Ono jeste među najlakšima ali ne treba mi najlakše puta dva...bobale wrote:mada to što je marka ne znači i da će jako da svetli
 A što se tiče sočiva pa mislio sam da stavim sočivo za disipaciju svetlosti, a ne da ga usmeravam još više. Znači konkavno sočivo, a ne konveksno...
 A što se tiče sočiva pa mislio sam da stavim sočivo za disipaciju svetlosti, a ne da ga usmeravam još više. Znači konkavno sočivo, a ne konveksno...  . Tu bi 28 belih dioda itekako došlo do izražaja. Pa bi onda mogli napraviti neki uporedni test sa nekim skupljim svetlom. Ovako na "suvo", to ostaje samo običan deo kineske baterijske lampe...
 . Tu bi 28 belih dioda itekako došlo do izražaja. Pa bi onda mogli napraviti neki uporedni test sa nekim skupljim svetlom. Ovako na "suvo", to ostaje samo običan deo kineske baterijske lampe...  

Biodiesel wrote:
@Igor.... Kako bre ne mo'š da vi'š slike. Mislim ja uploadujem na imageshack pa kopiram linak "forum thumbnails 1". Ako još neko ne vidi žal'te se pa da bacam i linkove ispod svake slike.....Kad malo bolje razmislim to mogu i o'ma da uradim....
 Evo postujem je ja,pa da vidim el ce da se vidi
 Evo postujem je ja,pa da vidim el ce da se vidi

adresa slike skinuta sa "copy image location",posle "view image" komande,posle otvaranja gornjeg linka u browseru
 adresa slike skinuta sa "copy image location",posle "view image" komande,posle otvaranja gornjeg linka u browseru

. Za te pare, svetli najjače na svetu...
 . Za te pare, svetli najjače na svetu...  Slučajno mi je ćale uperio u oči kad je probao...video sam belu fleku sledećih pola sata...
 Slučajno mi je ćale uperio u oči kad je probao...video sam belu fleku sledećih pola sata... 
 baterije traju još od početka leta.
 baterije traju još od početka leta.