iz Beograda do Igalo

Najave planiranih bajkerskih, planinarskih i ostalih aktivnosti u prirodi

Moderator: Moderatori

Post Reply
danguba77
Posts: 2
Joined: 13 Mar 2008, 21:41
Location: Hamburg

iz Beograda do Igalo

Post by danguba77 »

Zdravo, ja sam danijel. novi clan, rodom iz vrsca i od rodjenja u hamburgu. mislio sam ovog leta od Bg pa do igala, od manastira do manastira. dvoje svabe otkazali, a ja nikad dosad nisam se uputio na takvu relaciju, a mastam celi zivot. ako neko ima volju da mi se pridruzi, bilo bi super.
slavisa
Posts: 5
Joined: 27 Jul 2007, 17:39
Location: VUKOVAR

kakav ti je plan ture i kad planiras krenut

Post by slavisa »

kakav ti je plan ture(jel imas zacrtano kretanje il ides napamet,koliko dana,spavanje u satoru il, i kad planiras krenut
pozdrav od slavise iz vukovara
Motic
Freebiker
Posts: 30
Joined: 05 May 2008, 13:16
Location: Žagubica
Contact:

Zainteresovan

Post by Motic »

Ja planiram od Žagubice do Herceg Novog, tako da bi mogli da iskombinujemo zajedničko putovanje, ako budemo mogli da uklopimo datume. Naime ja moram dole biti 1. jula, a polazak bi mogao da uskladim u zavisnosi koliko dana planiramo u putu. Voleo bih ako može malo više informacija.
Pozdrav
Željko iz Žagubice
User avatar
nikolabg
Posts: 5
Joined: 12 May 2008, 14:14
Location: Beograd

Cao

Post by nikolabg »

Ja imam u planu u junu da odem do Crne Gore, verovatno do Budve, ali bih ostao nekoliko dana dole pa obisao sto vise, krenuo bih iz Beograda. Vidim da ovde ima jos zainteresovanih pa bi mozda mogli da se organizujemo da idemo zajedno...
Danijele kada si ti mislio ides, u kom mesecu? Ta ideja o manastirima mi se dopada!
brod
Freebiker
Posts: 25
Joined: 03 Jun 2008, 23:36

Post by brod »

Ja sam veoma zaintzeresovan za ovu kombinaciju. Godišnji odmor mi počinje 14 juna, a završava 1.jula. i sve kombinacije u ovom terminu su mi otvorene, samo da se dogovorimo. Bilo bi dobro što pre. U subotu sam sreo Željka iz Žagubice i on mi je reao za ovoj plan. Molim vas da mi čim pre dostavite sve poznate detalje plana, pa da vidimo šta može da se uradi.
danguba77
Posts: 2
Joined: 13 Mar 2008, 21:41
Location: Hamburg

konkretno

Post by danguba77 »

zdravo svima,
izmedju 22 i 25 juna polazimo iz bg. ide se dnevnim etapama preko valjeva, gornjeg milanovca, bajine baste, visegrada, plevlja, zabljaka, niksica, trebinja pa do igala. spavanje u manastirima, iako u trebinju mora da se vidi jos. u gornjem milanovcu ili u hotelu ili nekom domu.
veliki pozdrav, danijel
Motic
Freebiker
Posts: 30
Joined: 05 May 2008, 13:16
Location: Žagubica
Contact:

Post by Motic »

Šta bi sa ovim putovanjem, interesuje me da li se zna tačan datum polaska. U suštini meni odgovara termin koji je dat, ali bih voleo da znam tačno kako bih isplanirao obaveze. Planiram da se priključim negde kod Gornjeg Milanovca, jer mi više odgovara nego da dođem do Beograda, pa me interesuje tačno gde se planira noćenje u tom delu Srbije. Da li se zna koliko će nas biti na putovanju.

Željko
Motic
Freebiker
Posts: 30
Joined: 05 May 2008, 13:16
Location: Žagubica
Contact:

Post by Motic »

Eto ja u tri dana prko Bosne stigoh do mora i posle 14 dana provedenih dole u 4 dabna vratih se nazad a odgovora nema, sjajna organizacija. Očekivao sam da kada neko pokrene ideju za putovanje, da bar on stoji iza nje, međutim Danijel nije našao za shodno ni da odgovori na privatne poruke ni da se javi na forum, no na kraju nije bitno, putovanje iako sam bio sam, bilo je pravo zadovoljstvo. Uskoro postavljam i fotografije.
Željko iz Žagubice
Post Reply