Mogo si i iznad glave da mu pucaš, bilo bi sigurnije po njega ovako je mogo da popije rikošet. Mada neću da pametujem jer situacija je bila da samo ti znaš kako si se osećao a tad nema vremena za prenišljanje.

Moderator: Moderatori

), što mi nije običaj, a i upadni ugao je bio previše veliki da bi rikošetiralo. Da smo bili na kamenjaru, možda, ali na livadi teško.
 ), što mi nije običaj, a i upadni ugao je bio previše veliki da bi rikošetiralo. Da smo bili na kamenjaru, možda, ali na livadi teško.
 Onako leskare nezainteresovano, pa kada skoce... A Savski nasip da ne pricam. Jedini put kad sam vozio dalje od Gazele (vozio sam oko Karton City-ja i tamo je mirno, ali kada se krene dalje ka Toplani...) isao sam sa dva ortaka za 60-kom (autobus Zeleni venac-Toplana) i jedan se izgubi (skrenuo kroz tunel ispod pruge za Jurija Gagarina), mi smo mislili on prosisao napred (zna tako da se zagubi, ti krenes da pricas, a on od jednom 100 m ispred) i put nas navede pored jednog gradilista / baze / magacina / whatever. Odande izleti copor od 5 kerova velikih kao neki ovcari (odakle su li se samo stvorili), moj drug nastavi napred, oni produze za njim, a meni bas tada za nesrecu popusti sediste i propadne i jos i spadne lanac. Sva sreca izasao je covek iz tog objekta i pozvao ih unutra. Zamalo da budem na njihovo meniju za kasni rucak
 Onako leskare nezainteresovano, pa kada skoce... A Savski nasip da ne pricam. Jedini put kad sam vozio dalje od Gazele (vozio sam oko Karton City-ja i tamo je mirno, ali kada se krene dalje ka Toplani...) isao sam sa dva ortaka za 60-kom (autobus Zeleni venac-Toplana) i jedan se izgubi (skrenuo kroz tunel ispod pruge za Jurija Gagarina), mi smo mislili on prosisao napred (zna tako da se zagubi, ti krenes da pricas, a on od jednom 100 m ispred) i put nas navede pored jednog gradilista / baze / magacina / whatever. Odande izleti copor od 5 kerova velikih kao neki ovcari (odakle su li se samo stvorili), moj drug nastavi napred, oni produze za njim, a meni bas tada za nesrecu popusti sediste i propadne i jos i spadne lanac. Sva sreca izasao je covek iz tog objekta i pozvao ih unutra. Zamalo da budem na njihovo meniju za kasni rucak  . Inace, vozio sam tamo da skratim put ka setalistu u blokovima od Usca, cuo sam da drugi voze (ja sam vozio Jurija Gagarina), ali preporucujem za izbegavanje. Mozda jednom prodjem cisto turisticki sa naoruzanjem
. Inace, vozio sam tamo da skratim put ka setalistu u blokovima od Usca, cuo sam da drugi voze (ja sam vozio Jurija Gagarina), ali preporucujem za izbegavanje. Mozda jednom prodjem cisto turisticki sa naoruzanjem  .
 . , pobeze glavom bez obzira, ko veli - ovaj je ludji od mene...
 , pobeze glavom bez obzira, ko veli - ovaj je ludji od mene... 
   . Ali i oni imaju "pune ruke posla" i ne obaziru se na dvotockase. Jos malo i opet krece aktiviranje kineskih LED-ova, dan je sve kraci...
 . Ali i oni imaju "pune ruke posla" i ne obaziru se na dvotockase. Jos malo i opet krece aktiviranje kineskih LED-ova, dan je sve kraci...
 Kakvi su Avala i Kosmaj za nocnu voznju?
 Kakvi su Avala i Kosmaj za nocnu voznju?