.
 .Ovo je moj predlog:
http://s6.postimage.org/j6b0dpsc1/freeb ... s_2013.jpg
Moderator: Moderatori
 .
 .
 . Kada se jednom svi dogovorimo oko dizajna i boja svi dresovi će biti isti i neće moći od slučaja do slučaja da se menjaju elementi. To bi bio (kao i prošli) reklamni dres fibajkinga. Inače, naša boja je zelena (priroda), tako da će ona morati da bude dominantna
 . Kada se jednom svi dogovorimo oko dizajna i boja svi dresovi će biti isti i neće moći od slučaja do slučaja da se menjaju elementi. To bi bio (kao i prošli) reklamni dres fibajkinga. Inače, naša boja je zelena (priroda), tako da će ona morati da bude dominantna   . Pozdrav.
 . Pozdrav.

)
 ) ) ali i negativne strane(previse leprsava,vazduh izmedju tela i dresa)
 ) ali i negativne strane(previse leprsava,vazduh izmedju tela i dresa)

Moze i zastavica pozadi za korpubarda wrote:A može i kape, upaljači, privesci... cela kolekcija - skinite katalog za 2013. godinu

. Baš lepo što je tako, mislim da smo zaslužili da na proleće, onako masovno (recimo, kao 2009. Kučaj) otvorimo sezonu u novom ruhu. Drago mi je da vam se, u načelu svima dopada dres. Barda je jedini direktno pogodio simboliku crvene boje na dresu
 . Baš lepo što je tako, mislim da smo zaslužili da na proleće, onako masovno (recimo, kao 2009. Kučaj) otvorimo sezonu u novom ruhu. Drago mi je da vam se, u načelu svima dopada dres. Barda je jedini direktno pogodio simboliku crvene boje na dresu   . U stvari zamisao mi je bila da to bude narandžasta, a ne permanentna crvena. Inače dve zelene bi trebalo da bude što izrazitije, fluoroscentne - da bude što upadljivije, živopisnije i atraktivnije, za razliku od dresa iz 2009. kada je bio, po meni nekako miran, neprodoran, suviše jednostavan, ali svakako veoma drag
 . U stvari zamisao mi je bila da to bude narandžasta, a ne permanentna crvena. Inače dve zelene bi trebalo da bude što izrazitije, fluoroscentne - da bude što upadljivije, živopisnije i atraktivnije, za razliku od dresa iz 2009. kada je bio, po meni nekako miran, neprodoran, suviše jednostavan, ali svakako veoma drag   . Nosio sam ga dugo, još uvek ga nosim i sačuvaću ga za uspomenu.
 . Nosio sam ga dugo, još uvek ga nosim i sačuvaću ga za uspomenu. . Treba znati jedno, da će dres zbog tri boje biti nešto skuplji, nego prethodni koji je bio u jednoj boji. Ali se zato razlika uočava odmah. Možemo i o tome diskutovati.
 . Treba znati jedno, da će dres zbog tri boje biti nešto skuplji, nego prethodni koji je bio u jednoj boji. Ali se zato razlika uočava odmah. Možemo i o tome diskutovati. Taman sam se brinuo da neće na mene pasti to teško breme, odlaska i pregovora sa štamparima. Čast svima, ali i više nego preko mere sam u toj priči tako da bi me obradovalo da ne moram i ovde to da radim, za promenu. Ja ću uraditi grafički deo, uradiću ako treba i separaciju za sito štampu za majice i dres, kad dođe vreme za to. Dogovaraćemo se.
  Taman sam se brinuo da neće na mene pasti to teško breme, odlaska i pregovora sa štamparima. Čast svima, ali i više nego preko mere sam u toj priči tako da bi me obradovalo da ne moram i ovde to da radim, za promenu. Ja ću uraditi grafički deo, uradiću ako treba i separaciju za sito štampu za majice i dres, kad dođe vreme za to. Dogovaraćemo se.