http://freebiking.org/2012/03/fg-krug-za-zagrevanje
Ajde sada da vas vidim

Moderator: Moderatori

)
 )   
 )
)Ma vratićemo se do 18h! Misliš da imamo snage da vrtimo ceo dan posle zimskog snaPolar wrote:Ja dolazim sa kumom,ali imam jedan uslov,a to je da se vratim i stignem na BG aerodrom do 19 i 30.
Više bi mi odgovarao raniji termin,ali ćemo se i ovako uklopiti.

Može i sa starim!Dewillex wrote:Ako sutra kupim novi bajs eto i mene.

Bice jos prilika...
 Bice jos prilika... 
 U nedelju bi trebalo da budem slobodan, ali onda ćemo za nedelju da smislimo nešto drugo...
  U nedelju bi trebalo da budem slobodan, ali onda ćemo za nedelju da smislimo nešto drugo...Nema pomeranja starta, a program za android je OruxMaps!luuzzzeer wrote:Ako vecini vise odgovara raniji termin idite slobodno! Ja cu gledati da sto pre krenem za vama pa ako vas stignem stignem, ako ne, boze mojBice jos prilika...
Barda, imas li neki program za android na koji mogu ucitati track da vidim to na google mapi?

(izmereni kilometri su bili prilicno razliciti
 (izmereni kilometri su bili prilicno razliciti  ) Vreme je bilo idealno za voznju a teren kao i uvek na fruskoj gori... Gore-gore-gore-gore pa koji minut dole pa gore-gore-gore...
 ) Vreme je bilo idealno za voznju a teren kao i uvek na fruskoj gori... Gore-gore-gore-gore pa koji minut dole pa gore-gore-gore... 
 (bolji cak i od onog ka lednickom jezeru).
 (bolji cak i od onog ka lednickom jezeru). ) nek se javi na 063-553-283 ili ovde.
 ) nek se javi na 063-553-283 ili ovde.