Uzeo sam pre mesec dana u planetu jednu onu od 150 ili 200 dinara, ali me je od pocetka strasno nerviralo koliko je lupala u toku voznje, onda ona sisaljka (ono na vrhu sto ide gore dole, ne znam kako se zove
 ) se u roku od nedelju dana raspalo, pa je curelo na sve strane u toku voznje... Sledeci je stradao drzac sa onim jadnim varovima, tako da je sve doslovno otpalo u toku voznje i zavrsilo u kanti...
 ) se u roku od nedelju dana raspalo, pa je curelo na sve strane u toku voznje... Sledeci je stradao drzac sa onim jadnim varovima, tako da je sve doslovno otpalo u toku voznje i zavrsilo u kanti...E sad ako moze neka preporuka za nesto sto ce da traje i da ne lupa mnogo tokom voznje...
Unapred hvala!

) samo je ona termo (ima u planetu, to je ona polisport i stvarno dobro drzi temp. i zimi i leti... Samo sto je: prevelika, a plus u nju ne stane ni 0,5 tecnosti zato sto ima ulozak za odrzavanje temp... ok moze da se izvadi ulozak ali opet je prevelika...
 ) samo je ona termo (ima u planetu, to je ona polisport i stvarno dobro drzi temp. i zimi i leti... Samo sto je: prevelika, a plus u nju ne stane ni 0,5 tecnosti zato sto ima ulozak za odrzavanje temp... ok moze da se izvadi ulozak ali opet je prevelika...