Veceraske oko pola 12 u okolini autobuske stanice,putem paralelnim sa bici stazicom doziveo sam pa bogami tesku nesrecu.Polozio sam sto bi naski rekli ispit (poljubio sam inicijaciju) i uleteo u vas red prekaljenih bikera

.U punoj brzini,zureci da zaobidjem kisu,na mestu gde je ulica ne osvetljena,uletim u krater od rupe koja je duboka oko 15 cm.Ja sam polomljen ko p.Verovali ili ne cak sam i salto napravio.Sake,koleno,jedan lakat,prst(kvrc) i ono najgore zabodem se celom desnom stranom rebara na rog.Kicma? Katastrofa,u krevetu ne mogu da se pomerim a da ne urliknem kao bizon.Strvina od 112 kg,pa da sam se u hodu sapleo pa bih se razbio a kamoli sa bajsom u punoj brzini.Sreca pa sam se pripremio jer sam pred samom rupom video sta se sprema.Mislim da sam probao i bajs na sec da podignem ali dzaba,krater.
Bicikla!?Ko da ste je juce iz prodavnice dovezli,ej ljudi ni ogrebotine!Prednji tocak cak ni osmicu nema.Jedino rogovi iskrivljeni,nosaci svetla napred i nazad popucali.Mobilni sav iskucan i na nekoliko mesta ostecen ali radi.Njih obicno cuvam kao da su mi iz oka ispali.Ovaj je za god.dana samo 1X pao.
Eh,ajmo sad 1 rezime.Znate onu pljuni pa polizi?E to vam je to.U temi gde sam pisao o zastiti nocu na bicikli od pasa lutalica na kraju poslednjeg posta napisao sam :"E za to bih dao 'ladno 100eu(sredstvo za zastitu od pasa lutalica) a za neki Cateye sa 5 ledaljki za koji me prodavac na casnu rec uverava da 30m u daljinu obasjava put i to za samo 30eu,nikada!" .Eto mi ga sad na!Konj1 tupoglavi,da sam veceras to svetlo imao nebi mi se ovo njesra ni dogodilo jer ako na 30m ne,a ono bi na 7,8m video taj krater sto je dovoljno da ga eskiviram.Ja verujem da medju vama nema ovakvih pacijenata kao sto sam ja ali ako se ipak neki iskrade nek uci i nauci na mom primeru!Ja sam sutra vec malo u gipsu.
Strasno je kako boli

,sav sam u otocima,plavim flekama i gotovo ne pokretan. E sad da vas zamolim 1nu stvar,na to vam dajem puno pravo,naravno ako vas ne mrzi i ako vam nije ispod casti,ispravite me u ovakvoj gluposti kad je napisem,konkretno kao za ono svetlo.Napisi te,ej pa sta to lupas covece.Hvala i poz svima opet (ne daj boze) na duze iz kreveta.