My new project

Ponovili ste se i zelite svima da se pohvalite? Učinite to ovde.

Moderator: Moderatori

My new project

Postod MajstorKvaris » 27 Feb 2022, 13:31

Me, 07 Apr 2015: "Neko vreme ću sigurno provesti u "apsolviranju" svega navedenog... Kada sve budem propisno "svario", javiću se sa gotovim planom..."

The boys are back in town! Hi to everyone! Here is my baby:

A front wheel drive, all wheel steer, full suspension leaning delta trike. Construction: plywood body over space-frame steel chassis. Steering: pilot stick. Configuration: 1x 28" (drive) + 2x 20"

Koncepcija: Dugoprugaš za međumesni saobraćaj. Predviđen je za ture cca 20 km na eks, puta tamo i nazad za jedan dan. Zbog toga su konfor i bezbednost na prvom mestu. Aerodinamika je sledeća, a brzi start je poslednji. Bezbednost: Čelične cevi okružuju vozača, na njih je sve prikačeno i nose svo opterećenje u vožnji. Ima pojas i oslonce za rame protiv izletanja pri sudaru i dvostruki roll bar. Imaće kompletno LED osvetljenje i signalizaciju. Konfor: tapacirano sedište i nasloni za ruke, kompletna karoserija i poklopac kabine za sve vremenske ulove, centralno grejanje (podesivo: što ti je više zima, brže vrtiš pedale :lol: ), mogućnost poluotvorene ili potpuno skinute prednje kabine pri vrućini, podesiva ergonomija (sic sedišta se podiže i spušta, dok je naslon fiksni, sklop pedale+cela prednja viljuška sa amortizerom klize oko 30 cm napred-nazad, za dužinu nogu).
Prikačeni fajlovi
10 small.jpg
Star Wars fighter cocpit wiew? No, its just my new trike. (he, he)
IMG_20220225_111300clarcolbright01small.jpg
Proba novog odela kod krojača
09a small.jpg
A front wheel drive, all wheel steer, full suspension leaning delta trike. Construction: plywood body over space-frame steel chassis. Steering: pilot stick
MajstorKvaris
 
Postovi: 6
Pridružio se: 26 Mar 2015, 18:18

Re: My new project

Postod MajstorKvaris » 09 Avg 2023, 00:33

Evo da malo "apgrejdujemo" situaciju, da Vas upoznam sa dešavanjima na ovoj strani sveta. Radovi u toku, man at work, pa kada bude još novosti, javiću se opet. :)
15a small.jpg
Izgled pre rastavljanja za farbanje
25 small.jpg
Ne, ne - crveno dugme NIJE za lansiranje raketa, a druga dva prekidača NISU za hiper pogon i izbor uključenja prednjeg/zadnjeg energetskog štita! To vam se samo čini! Zvanično objašnjenje fotografije: na palici su prekidači sirene, kratkog/dugog svetla i žmigavca! ;-)
22 small.jpg
Sreća pa znam napamet kuda idu sve žice... ovaj, uglavnom! :-D
MajstorKvaris
 
Postovi: 6
Pridružio se: 26 Mar 2015, 18:18


Povratak na Duvanje

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju

cron