Najava:
http://www.freebiking.org/Najave/Ture/pasuljane.html
Opširniji opis trase, GPX trek za skinuti:
http://www.stazeibogaze.info/2010/01/30 ... i-prskalo/
Eto, ako nas vreme posluži, prve dve ture imaćemo već tokom marta

Moderator: Moderatori

tj rudnika. Malo nize je dom, mislim da bismo tamo smeli paliti vatru i otvarati satore ?zar ne?
  tj rudnika. Malo nize je dom, mislim da bismo tamo smeli paliti vatru i otvarati satore ?zar ne? .xmm.tu sam prijavljejem se
 .xmm.tu sam prijavljejem se 

. Krug koji bismo prevezli drugog dana bi se bez većih problema smislio.Na primer, jedna pomalo unakrsna varijanta u odnosu na ovu, na relaciji do Grze u odlasku jednim, a u povratku drugim putem. Ili krug kanjonima Nekudova, Resavice, oko Požerka, pa uz Kločanicu, možda čak i da se prečicom preko Face preseče u kanjon Resave, onda od Vinatovače nazad preko Klencuša i Palčine.
 . Krug koji bismo prevezli drugog dana bi se bez većih problema smislio.Na primer, jedna pomalo unakrsna varijanta u odnosu na ovu, na relaciji do Grze u odlasku jednim, a u povratku drugim putem. Ili krug kanjonima Nekudova, Resavice, oko Požerka, pa uz Kločanicu, možda čak i da se prečicom preko Face preseče u kanjon Resave, onda od Vinatovače nazad preko Klencuša i Palčine. ) uz logorsku lomaču
 ) uz logorsku lomaču   

a gde je 28 Mart
 a gde je 28 Mart 

..a i ovo je iz 2005e...a od tada klimatske promeneeee
 ..a i ovo je iz 2005e...a od tada klimatske promeneeee   ja cenim da ce uz vatricu dobro druzenje i pivce biti ekstraaa vreme
 ja cenim da ce uz vatricu dobro druzenje i pivce biti ekstraaa vreme  
arxmilan wrote:a i ovo je iz 2005e...a od tada klimatske promeneeee
 zadnje dve godine vec u Septembru u Poljskoj ume da padne sneg, umesto u Novembru
 zadnje dve godine vec u Septembru u Poljskoj ume da padne sneg, umesto u Novembru 

. I prema tome ćemo da pravimo planove, verovatno u zadnji čas. Nadamo se najboljem, spremni smo na najgore
  . I prema tome ćemo da pravimo planove, verovatno u zadnji čas. Nadamo se najboljem, spremni smo na najgore  
 tu će i moja malenkost
  tu će i moja malenkost   da se pridruži.
  da se pridruži.