Питање бр. 1: Где се купује Питурин и колико кошта?markomm wrote:Axel je odlican! Nije bas kao benzin, ali fenomenalno zavrsava posao.
Питање бр. 2: Где се купује Аксел и колико кошта?

--
Ок, пошто нико не одговара - сам одговарам: Аксел се може наћи у свакој боље опремљеној продаваоници робе широке потрошње. Међутим, нисам нашао Аксел са "пумпицом" већ у обичној боци. Тако, купио сам неки Mr Proper Degreaser spray. Могу да кажем да предњи погон никада није изгледао чистији и блиставији. Браво!
Елем, за једно чишћење и одмашћивање касете, затим ланца без скидања као и ланчаника предњег погона оде скоро 250 мл (пола боце) ове текућине. Како једна боца кошта 175 динара... Хм, није баш економично.
Аксел (без "пумпице") кошта неких 68 динара, па тако - следећи пут идем и купујем цео раф Аксела; Ако ми је до штрцања и прскања, а јесте - лакше се наноси, пресипаћу Аксел у боцу од Гдин. Пропера и проблем решен
 Надам се да се Гдин. Пропер неће наљутити.
 Надам се да се Гдин. Пропер неће наљутити.Питурин ми за сада није потребан јер немам СРАМ ланац са спојницом; Једног дана... А питао сам колика му је цена да бих видео шта се највише исплати - бензин, разређивач или тај питурин.
Даље, паметно је набавити и на руке метнути и гумене рукавице, оне "за домаћинство". Може и хируршке (зависи које су јефтиније). Од оволиких хемикалија све ми се осуши кожа на рукама, плус једва уклоним црне мрље са прстију...

Naprskaj Axel (ali onaj sa pumpicom, da ne bi trisio pola litre) na istu, lanac i lancanike i ribaj... Pazi samo da cist deo lanca dodje na cist deo lancanika, da se ne bi medjusobno prljali, jer onda ciscenju nikad kraja.
 Naprskaj Axel (ali onaj sa pumpicom, da ne bi trisio pola litre) na istu, lanac i lancanike i ribaj... Pazi samo da cist deo lanca dodje na cist deo lancanika, da se ne bi medjusobno prljali, jer onda ciscenju nikad kraja. Nema mi druge, moraću da improvizujem
 Nema mi druge, moraću da improvizujem