Biciklisticki dresovi
Moderator: Moderatori
Biciklisticki dresovi
hej, ja sam definitivno za te dresove..bas bi voleo da nas reklamiram
Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
sve sto prodje pored mene
za to mi nije zao !
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
Re: Pulsmetar
Stvarno, ajde da vidimo koliko ima zainteresovanih i raspitajte se (beograđani) koliko bi koštao jedan dres sa etiketom
Evo mala pomoć http://www.naai.rs/bicikl.htm
Npr. onaj žuti kratki sa džepom pozadi bi bio super
Možda i nas stave u reference
Biciklizam
BICIKLISTIČKI KLUB MILICIONER, BICIKLISTIČKI KLUB ČUKARIČKI, BICIKLISTIČKI KLUB ŽELEZNIČAR (Niš), BICIKLISTIČKI SAVEZ SRBIJE, BIG BIRD (Madjarski biciklistički klub), OXYGEN (Skoplje), itd.
Evo mala pomoć http://www.naai.rs/bicikl.htm
Npr. onaj žuti kratki sa džepom pozadi bi bio super
Možda i nas stave u reference
Biciklizam
BICIKLISTIČKI KLUB MILICIONER, BICIKLISTIČKI KLUB ČUKARIČKI, BICIKLISTIČKI KLUB ŽELEZNIČAR (Niš), BICIKLISTIČKI SAVEZ SRBIJE, BIG BIRD (Madjarski biciklistički klub), OXYGEN (Skoplje), itd.
Re: Biciklisticki dresovi
Kontaktirao NAAI i dobio sledece informacije:
Biciklisticki dres kratki rukav 22e
Biciklisticki dres dugi rukav 25e
U cenu je uracunata stampa, samo neko kreativan u corelu da izradi dizajn dresa. Minimalna kolicina za porudzbinu je 10 komada...
...to je to, da li sam trebao jos nesto da pitam?
Ono glavno ima li zainteresovanih?
Biciklisticki dres kratki rukav 22e
Biciklisticki dres dugi rukav 25e
U cenu je uracunata stampa, samo neko kreativan u corelu da izradi dizajn dresa. Minimalna kolicina za porudzbinu je 10 komada...
...to je to, da li sam trebao jos nesto da pitam?
Ono glavno ima li zainteresovanih?
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Evo, ja sam zainteresovan za dres sa kratkim rukavima!
I ovako nemam pravi biciklistički dres, samo neke dry majce!
A koliko može biti aplikacija za štampu? Jedna, dve...?
I ovako nemam pravi biciklistički dres, samo neke dry majce!
A koliko može biti aplikacija za štampu? Jedna, dve...?
Kazu da stampa nije ogranicena prostorom, dobio sam preporuku da svratimo i da pogledamo kako izgledaju...Barda wrote:A koliko može biti aplikacija za štampu? Jedna, dve...?
Kada krenem - znaću kuda, kada stignem - znaću zašto, kad se vratim... znaću kome
Ajde, ispoštuj preporuku pa svrati,
ili bolje da vidimo da li će se skupiti 10 zainteresovanih, pa da raspalimo po idejnim rešenjima
ili bolje da vidimo da li će se skupiti 10 zainteresovanih, pa da raspalimo po idejnim rešenjima
Predlažem da štampa bude što jednostavnija, jednobojna - osnovni Freebiking logo sa trnjem, začinjen web adresom www.freebiking.org u redu ispod. Imam vektorsku varijantu, pa mogu da im dostavim pripremu.
Umesao bih se u jedan kratki rukav, ako do stampe dodje.
Jedini moj uslov je da ne bude pink, posto vidim da ima jako veselih boja.
Jedini moj uslov je da ne bude pink, posto vidim da ima jako veselih boja.
ok jedan bez rukava i za mene onda... mozemo da se dogovorimo oko boja ...a sto se tice corela, mogu da odradim nesto sa Saletom ako se slaze,ipak sam ja kao neki arxitekt
Sebez, zvrcni me pa da im odemo zajedno u posetu
Sebez, zvrcni me pa da im odemo zajedno u posetu
Last edited by arxmilan on 04 Dec 2009, 03:00, edited 1 time in total.
Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
ok, evo prvih predloga http://www.flickr.com/photos/44755804@N08/4156258613/ ...Sale jel na ovakav natpis mislis sa ovim gore trnjem kao sto vec postoji logo ? naravno ovo je nabrzaka iz fotoshopa izvuceno pa je bzvze...
Vlado ti rece sve sem ove boje ?
Gde je kusa..on uzima narandzasti dres provereno...xexe
Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
Pa ovo je divno, samo jos da nabavim odgovarajuci bicikl:
http://www.vrum.fotopic.net/p59192133.html
http://www.vrum.fotopic.net/p59192133.html
To je ok varijanta za žensku verziju
A na leđima može ona guma sa loga na sajtu freebiking i web adresa
A na leđima može ona guma sa loga na sajtu freebiking i web adresa
Da, tako nekako. Što se boje tiče, glasam za neku tamno zelenu, a logo da bude beli. Kako zvuči?arxmilan wrote:ok, evo prvih predloga http://www.flickr.com/photos/44755804@N08/4156258613/ ...Sale jel na ovakav natpis mislis sa ovim gore trnjem kao sto vec postoji logo ? naravno ovo je nabrzaka iz fotoshopa izvuceno pa je bzvze...
ja mislim da posto freebiking predstavlja kao slobodu u prirodi ..onda bi mozda najbolje bilo da bas logo bude tamnozelene boje kako vec i jeste...ne znam
Idem samo pravo
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
gledam samo pravo
mnogo tuge iza mene
ali za to mi nije stalo.
I dalje idem pravo
i mislim ono pravo
za to mi nije zao !
Hteo bih samo da ukažem na jednu stvar.
Ukoliko budete radili te dresove u Naii-u (ili kako se već kaže) obratite dobro pažnju na veličine. Čini mi se da to kod njih baš i nije standardizovano.
Pre dosta godina, imali smo sličnu akciju nabavke dresova kod te firme. Ko se seća, tada se naš drugar Emil Bičok angažovao oko svega toga i uspeo je nekako da se izvuče iz "pakla" čitave te priče. Trebalo je naručiti određen broj dresova raznih boja, veličina pa čak i modela jer su bili zainteresovani i ženski i muški bajkeri. Čovek se dosta preznojio ali je uspeo da istera sve do kraja jer su non-stop bile neke izmene, dopune, odustajanja itd, itd...
Kad mi je konačno stigao željeni dres, veličina mu je bila takva da sam jedva uspeo da se uglavim u njega iako sam naručio neki moj standardni broj. Pojavio se jedan dres viška sa istom veličinom i kad sam ga probao video sam da mi on mnogo više pristaje nego ovaj prvi pa sam ga uzeo. Na kraju sam dobio i na poklon treći dres od drugarice kojoj je naručila muški dres pa joj se nije svideo i taj mi je bio najbolji. Nosio sam neko vreme te dresove i bili su OK, ali sam ipak na kraju nabavio i jedan kvalitetniji koji sam posle toga najviše i koristio. Vidim na nekim slikama da Sale i dan danas nosi taj zeleni Naii dres i verovatno mu odgovara.
Ideja da se izrade "Freebiking" dresovi je dobra, samo eto sugerišem da se obrati pažnja i na neke stvari koje su veoma bitne u čitavoj priči. Ne bi bilo lepo kada na kraju stignu dresovi da se neki od bajkera razočaraju izradom ili veličinom ili bojom ili nečim drugim.
Pozdrav, Buca
Ukoliko budete radili te dresove u Naii-u (ili kako se već kaže) obratite dobro pažnju na veličine. Čini mi se da to kod njih baš i nije standardizovano.
Pre dosta godina, imali smo sličnu akciju nabavke dresova kod te firme. Ko se seća, tada se naš drugar Emil Bičok angažovao oko svega toga i uspeo je nekako da se izvuče iz "pakla" čitave te priče. Trebalo je naručiti određen broj dresova raznih boja, veličina pa čak i modela jer su bili zainteresovani i ženski i muški bajkeri. Čovek se dosta preznojio ali je uspeo da istera sve do kraja jer su non-stop bile neke izmene, dopune, odustajanja itd, itd...
Kad mi je konačno stigao željeni dres, veličina mu je bila takva da sam jedva uspeo da se uglavim u njega iako sam naručio neki moj standardni broj. Pojavio se jedan dres viška sa istom veličinom i kad sam ga probao video sam da mi on mnogo više pristaje nego ovaj prvi pa sam ga uzeo. Na kraju sam dobio i na poklon treći dres od drugarice kojoj je naručila muški dres pa joj se nije svideo i taj mi je bio najbolji. Nosio sam neko vreme te dresove i bili su OK, ali sam ipak na kraju nabavio i jedan kvalitetniji koji sam posle toga najviše i koristio. Vidim na nekim slikama da Sale i dan danas nosi taj zeleni Naii dres i verovatno mu odgovara.
Ideja da se izrade "Freebiking" dresovi je dobra, samo eto sugerišem da se obrati pažnja i na neke stvari koje su veoma bitne u čitavoj priči. Ne bi bilo lepo kada na kraju stignu dresovi da se neki od bajkera razočaraju izradom ili veličinom ili bojom ili nečim drugim.
Pozdrav, Buca