Samo da obavestim sve koji su izrazili interesovanje za bisage,
da cu za Poljsku ici tek krajem Maja, a ne pocetkom kako je to ranije planirano.
Dakle pre 20og sigurno ne.
Pozzz
Moderator: Moderatori

Bice me svuda pomaloshebez wrote:Ralicu,
U koji grad ides da li ces svracati u Warsavu
 U Varsavu definitivno moram svratiti, makar na dan ili dva. A sto pitas ?
 U Varsavu definitivno moram svratiti, makar na dan ili dva. A sto pitas ?   

Dakle ljudi, bisage su velike i jake,i nemojte ih tovariti do vrha sa teskim stvarima,
  Dakle ljudi, bisage su velike i jake,i nemojte ih tovariti do vrha sa teskim stvarima, 

U principu da,sto da ne. Isto mi je,kupio ja, ili neko drugi. Naknada za donosenje ista.shebez wrote:Moje bisage stoje u warsavi kod nekog lika pa mi treba samo neko ko bi mogao da mi prebaci u Srbiju, pa bi video sa tobom da li je to izvodljivo.

Sasvim izvodljivoSerijski wrote: Šta vi mislite o šivenju zadnjih bisaga? Jel izvodljivo? Ako jeste, koji materijal bi bio najbolji? I gde naći neki "do it yourself", pretraživao sam net i nisam mogao da nađem
 samo, nemoj da sijes, dakle konac i sve ostalo, jer cak i da je materijal 100% vodootporan,
 samo, nemoj da sijes, dakle konac i sve ostalo, jer cak i da je materijal 100% vodootporan,
 kao sto sam i predvideo, ako kurs ostane preko 4, da je to niminovno zbog poskupljenja meterijala.
 kao sto sam i predvideo, ako kurs ostane preko 4, da je to niminovno zbog poskupljenja meterijala. uplate se primaju, a isporuka posle 10og Jula.
 uplate se primaju, a isporuka posle 10og Jula. ili jedan veliki laptop. Cini mi se da svaka 17" staje bez problema.
 ili jedan veliki laptop. Cini mi se da svaka 17" staje bez problema.E da, sto se tice tih vecih, Extrawheel, ne znam dal to moze od Corsso da se kupi, ili samo od Extrawheela.