Divčibare

Gde ići, kuda ići, koja mesta treba posetiti i videti, koji putevi, staze i stazice su zanimljivi

Moderator: Moderatori

Post Reply
Nikola
Freebiker
Posts: 148
Joined: 29 Aug 2008, 17:23
Location: Novi Sad

Divčibare

Post by Nikola »

Da li neko ima neku informaciju ili predlog za neki preistojan smeštaj... s obzirom da idem tamo sa devojkom. Trebao bih biti tamo od 25-tog do 28-mog ... takođe ako imate neki predlog za neku lepu pešačku turu... i naravno ako može prognoza da li će biti snega ili ne? Meteorolozi kažu da će od petka početi jače da pada sneg u svim planinskim krajevima.
User avatar
barda
Freebiking druid
Posts: 1343
Joined: 14 Mar 2008, 13:57
Location: Novi Sad
Contact:

Re: Divčibare

Post by barda »

I ja sam hteo da idem na Divčibare, ali nisam uspeo da skupim ekipu. Imam par brojeva telefona od nekih kućica, ali mislim da su sada već sve izdate i teško je naći da neko hoće da je izda na manje od 7 dana :?

Imaš lep sajt http://www.divcibare.co.yu/staze.html sa stazama koje su sve kratke do pola sata hoda.
Skini i mapu u pdf formatu!

Privatni smeštaj http://www.divcibare.co.yu/privatni.html

Ja sam se raspitivao za kućicu pod brojem 17 http://www.divcibare.co.yu/images/vikend17.html i mogu ti poslati na pp broj telefona. Za ostale moraš zvati turist biro ili kreneš peške da upoznaješ Divčibare 8) i vlasnike kućica :P
FotoSat (autentični motiv na vašem zidu) - TRIP foto priča -> prati moj TREK
sboris
Freewheeler
Posts: 32
Joined: 19 Dec 2008, 23:00

Re: Divčibare

Post by sboris »

Južna strana Divčibara i selo Skakavci, tj. tu je već Mionica (ali ons kod Kosjerića). Ima odličan smeštaj u doamćinstvu Gostoljublje koje vode mladi ljudi. Imaju i zgradu i bungalove u koja se može boraviti i tokom zime.
http://www.gostoljublje.com/

Od njih ima već nekih pešačenja, domaćini te mogu uputiti gde i šta ima da se vidi i pešači. Ima i manjih i većih tura, od trim staze do uspona od Rosićke reke do vidikovca na Divčibarama.
Post Reply