Potrebna mi je preporuka za spoljasnju gumu od 26". Ista ce se koristiti na biciklu koji ce se 90% vremena koristiti po gradu (znaci: kladrma, ivicnjaci, rupe, bankine i sve ostalo sto se kod nas naziva "drum") uz po koji izlet van asfalata na neku utabanu prtinu, travu i ostale tvrdje podloge.
Da napomenem da nisam neki zahtevan vozac ali vozim na dva tocka dosta dugo tako da imam snage i kondicije ali bih ipak zeleo nesto sto po asfaltu nece zahtevati toliko snage kao trenutne Kenda kramponke koje imam i sto ce mi takodje povecati udobnost (imam udoban sic ali izvoljevam
 )  Gledao sam one poluslik sto im je centar skoro pa slik a spolja su kramponi, meni kao laiku se to ucinilo najboljim ali voleo bi da me strucnjaci posavetuju
 )  Gledao sam one poluslik sto im je centar skoro pa slik a spolja su kramponi, meni kao laiku se to ucinilo najboljim ali voleo bi da me strucnjaci posavetujuZnaci u sustini treba mi izdrzljiva kuma (zbog rupa, kaldrme ivicnjaka...) relativno udobna za po asfaltu i da me previse ne izda kad pomalo skrenem sa puta, i naravno da ne kosta ko svetog Petra kajgana i da se mogu kupiti u NS
Unapred hvala na pomoci!
PS-vidim hvalite kenda k-west ovako na gledanju po netu nesto ne ulivaju poverenje da ce biti dobre van puta ali sta ja znam a i voleo bi da ih vidim uzivo negde u NS (bio u fanatic-u i planet bike-u ali nisu imali)

ali rucica kocnice nije prezivela asfalt tako da je to sledece na dnevnom redu mada cu tu neku socijalu da stavim tipa Avid FR5 ili tako nesto
  ali rucica kocnice nije prezivela asfalt tako da je to sledece na dnevnom redu mada cu tu neku socijalu da stavim tipa Avid FR5 ili tako nesto