od viper_bg » 14 Maj 2014, 16:25
Ja kao laik moram pitati ko radi ove Cross bicikle!? Imam Polar VIper-a i zadovoljan sam njime. Retko kad silazim sa sfalta ali i pored te cinjenice volim MTB. Za moje amaterske potrebe jedine mozda mane koje bih izdvojio jesu gume koje definitivno nisu za alfalt, fabricke disk plocice koje su dugotrajne ali veoma grube tako da se dobro cuje kada kocim, a pre nego sto stanem javlja se skripa. Pedale iako su alu negde u osovini istih kada se vrsi veci pritisak krckaju i kada se ide vecom brzinom na nizbrdici ponekad se desi da neki cudan zvuk dolazi ispod mene...pomislio sam mozda nesto ima u ramu. Sve u svemu korektno uradjen bicikl koji ispunjava sve potrebe amatera poput mene.
Volim atraktivan i lep MTB, sa dobrim kocnicama, veoma snaznim i koje momentalno reaguju na i najmanji pritisak rucice. Volim precizne i tihe menjace i volim kada je bicikl tako sklopljen da nema cudnih zvukova prilikom voznje ako me razumete sta sam zeleo reci. Ne znam koliko je realno sve ovo ocekivati u navedenoj cenovnoj kategoriji ali eto....zato sluze predlozi. Postoji li negde domaca baza sa vecinom modela koji se kod nas mogu naci kao i cenema i eventualno testovima!?