Ja sam Aleksandar K. Beogradjanin (iskusni, otac dvoje odrasle dece, sticajem okolnosti razveden,sto i nije tako lose.
Porodicno,opsednut altruizmom i filantropijom , i ja sam posao tim putem.
I sta se dogodolo?
Od posla u kome sam bio lider dvadesetak godina,vremenom,postao sam prosek, sa cime se i danas ne mirim.
Ali ,s o bzirom na godine , i nezainteresovanost poslom kojim sam se svim srcem bavio, odlazim na selo i tamo pocinjem da osmisljavam delatnosti koja ce me ispuniti , pre svega duhovno.
Na imanju podno planine Kosmaj (3 Km.) , na kome sam sadam godina ,zelja mi je da napravom ODMORISTE za Bajkere namernike
Ideja mi je da subotom i nedeljom tu,kod mene,dolaze ljudi kojima je potreban predah i okrepljenje.
Gastronomija je moja prva ljubav tako da .......
Paprikas od zecetine i ribe vikendom ja pocinjm da pravim prve nedelje u aprilu ,sa hlebom iz furune,i salatom iz sopstvene baste.
Za vegetarijance poseban tretman....
Postoji mogucnost postavljanja satora za dvodnevni ili trodnevni boravak.
Postoji mogucnost i ostavljnja bicikla i ostale opreme do sledeceg dolaska.
Ovo treba shvatiti vrlo NEFORMALNO , znaci nema stolova,stolica,ali ima cebadi i ostalog pribora.
NEMA ALKOHOLA ali ima sokova, dobre bunarske vode i dobrih namera.
NOVAC ta *nasusna* potreba samo u meri da pokrije trosak i bude ga za sledeci vikend.
Da Sumiram.....
Covek iz Beograda, arheolog, zeli da uziva kao i drugi, obozava gastronomiju i zna, ne voli srebro,
ali volil jude i dobru atmosferu , hoce da se druzi i pomera granice....
I TO JE TO ......
talent@eunet.rs