Hoce li ici ko ove godine na FG maraton?! 
https://docs.google.com/file/d/0BztqGhE ... edit?pli=1

Fruskogorski maraton
Moderator: Moderatori
Re: Fruskogorski maraton
Idem ja,ali sam se odlucio za trcanje,mislim da ce biti blata... 

Ja sam prijavljen, ali nisam baš siguran u svoje mogućnosti ove godine, pa ću odlučiti dan-dva ranije... 

Ja vozim veliki, ako ima nekih pitanja tu sam. Za vise informacija ovde http://www.mtbfanatic.org/assets/pdf/INFORMATOR.pdf

- 
				x3m_optimus
- Freebiker
Ja bih voleo da padne neka kisa i da bude blata 
Taman da nam vi maratonci utabate lepo stazu hehehe
  hehehe
Ajde bre 100 pregleda bajkera, samo jedan se prijavio da ide Auuuu.... Uuuuuaaaa bre!
 Auuuu.... Uuuuuaaaa bre!  hehehe
 hehehe
Ja idem, a vi puknite od muke hahaha
 hahaha

Taman da nam vi maratonci utabate lepo stazu
 hehehe
  heheheAjde bre 100 pregleda bajkera, samo jedan se prijavio da ide
 Auuuu.... Uuuuuaaaa bre!
 Auuuu.... Uuuuuaaaa bre!  hehehe
 heheheJa idem, a vi puknite od muke
 hahaha
 hahahaRe: Fruskogorski maraton
Prodje i ovaj maraton, za nijansu je bilo lakse nego prethodne godine. Staza odlicna, brza i dobro obelezena mada sam je na jednom mestu svojom greskom malo omasio i tu izgubio 2-3min koja na kraju nisu imala uticaja na plasman. Od kolega sa fribajkinga sreo sam x3m_optimusa, vozio je cini mi se stazu malog maratona. Prva polovina maratona do Besenova sto je 40 i neki kilometar je bilo super, jos uvek  je bilo snage u nogama. Odatle pa do Popovice, sledecih 40km je bilo bas tesko. Osecao se manjak  treninga  i to sto sam pred maraton vozio uglavnom asfaltne deonice. Pre maratona noge nisu bas imale  prilike da osete strme sumske puteve Fruske Gore. Vreme na  kraju 5.35 i deveto mesto. Da nije bilo pomenutog gubljenja staze i jedno menjanje gume kod manastira Beocin vreme bi bilo ispod 5.30 min ali i  ovako sam zadovoljan. Koliko se  treniralo dobro sam i odvozao  . Na velikom maratonu pobedio je belgijanac Klepe sa novim rekordom maratona koji sad iznosi fantasticnih 3 sata i 59 min.
 . Na velikom maratonu pobedio je belgijanac Klepe sa novim rekordom maratona koji sad iznosi fantasticnih 3 sata i 59 min.

. Na velikom maratonu pobedio je belgijanac Klepe sa novim rekordom maratona koji sad iznosi fantasticnih 3 sata i 59 min.
 . Na velikom maratonu pobedio je belgijanac Klepe sa novim rekordom maratona koji sad iznosi fantasticnih 3 sata i 59 min.Re: Fruskogorski maraton
Šta vas čudi , fribajking podrazumeva hedonizam i odsustvo potrebe za takmičenjem 

Ma ne znaju ljudi sta je dobropedja wrote:Šta vas čudi , fribajking podrazumeva hedonizam i odsustvo potrebe za takmičenjem

Iz godine u godinu maraton je sve bolji  Jedva sam se izvukao sa posla, ali uspeo sam doci i ove godine.
 Jedva sam se izvukao sa posla, ali uspeo sam doci i ove godine.