Đetinjarenje 2011

Najave planiranih bajkerskih, planinarskih i ostalih aktivnosti u prirodi

Moderator: Moderatori

Đetinjarenje 2011

Postod pedja » 21 Jun 2011, 09:06

Biciklističko udruženje Ciklon – Užice i ove godine organizuje godišnju biciklističku vožnju Đetinjarenje 2011, kroz kanjon reke Đetinje. Cilj ove manifestacije je podsticanje građana Užica na rekreativne aktivnosti u prirodi i njihovo upoznavanje sa kanjonom reke Đetinje.

Ovom manifestacijom praktično najavljujemo letnju sezonu u Užicu i promovišemo biciklističku stazu kroz kanjon Đetinje, kao i rekreativne aktivnosti usmeren ka svim građanima Užica.

Vožnja je planirana za 25. jun 2011. godine (subota). Okupljanje i registracija učesnika je od 9 do 10 časova na platou ispred hotela Turist na Plaži. Polazak je u 10 časova.

Bicikli će se voziti trasom stare pruge uskog koloseka, obalom reke Đetinje, kroz tunele sa krajnjim odredištem na brani na Vrutcima, odakle se učesnici vraćaju istim putem nazad u grad. Ukupna dužina puta je 22 kilometara.

Kako je cilj ove akcije rekreacija, tempo će biti lagan, prilagođen svim učesnicima, sa čestim odmorima na zanimljivim mestima u kanjonu

U povratku, u Staparima, kod železničke stanice, učesnici će dobiti besplatnu užinu i sokove, a biće dovoljno vremena i za druženje kroz razne sportsko-rekreativne aktivnosti koje će prirediti udruženje Sport za sve.

Na učešće u Đetinjarenju 2011 pozivamo zanteresovane građane Užica starije od 12 godina. Deca do 16 godina moraju biti u pratnji roditelja.

Za sve detalje o Đetinjarenju pogledajte http://ciklon.uzice.net/detinjarenje-2011/

Slika
Korisnikov avatar
pedja
Freebiker
 
Postovi: 417
Pridružio se: 01 Feb 2005, 18:32
Lokacija: Užice

Povratak na Najave

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju