kunalagon je napisao:Pa...sad, sto kazes KUPIS-PROBAS, mozda si u pravu, al da dajem 1500 evra (minimum) da bi probao, nisam bas tako ambiciozan,
E pa sad ..
Ima jedan kolega prodaje
jeftin tricikl. Nije nesto sto bi ti bas preporucio za to sto ti zelis, ali za 3-4 stotine eura .. mozda dovoljno za pocetak da vidis da li ti koncept tricikla odgovara ili ne.
Nazalost lezeci nisu dostupni po maloj ceni, pogotovo ne tricikli, a to sto ima kod nas u ponudi za pale pare,
ja licno ti ne bih preporucivao za tvoju kilazu + prtljag, i za voznju van asfalta.
Mozda da pitas dal daju nesto u stilu "30 days money back guaranty". Kupis pa ako ti se ne svidi vratis
kunalagon je napisao:Pogotova sa saznanjem da moram da ga nosim na dvanaesti sprat peske jer ne moze u lift. Kada bi znao da cu da ga vozim kao i dvocikl-sedeci, ne bi se mnogo razmisljao.
Ko to je kriv sto zivis u zgradi sa smesno malim liftom ;p
Realno, pa cak i najmanji tricikl veoma tesko, ili nikako ne staje u prosecni novobeogradski lift,
i to je izgleda najveca prepreka za posedovanje istog - gde ga parkirati.
U tom slucaju dva tocka su u vlikoj prednosti, jer mogu da stanu u lift, a i malo mesta zauzimaju u stanu/terasi.
Naravno postoje i tricikli koji se sklapaju, i takav moze da stane u lift.
Nazalost nas domaci proizvodjac ne nudi takve, ali njihov full-sus model(i) imaju preklapajucu cev pogona koja se moze preklopiti ka sedistu,
pa bi tako "skracen" i sa mogucnoscu "propinjanja" na prednje tockove moza i mogao stati u lift.

kunalagon je napisao:Voleo bi da cujem jos necije misljenje, al vidim da ostatak rekumbentasa trajkovaca ne posecuje internet, a ni forum.
Ma da, vidis i sam da je ovde prilicno mrtvo, a trajko vlasnike mozes izbrojati na prste jedne ruke,
a pri tome retko ko od njih da pravi neke vece kilometraze (ili se samo ne hvali) a van puta jos manje.
Mozda da pogledas na kakvim stranim forumima ?
www.bentrideronline.com recimo ?
Mada sve sto sam ti ja rekao je mesavina mog iskustva i prepricanog sadrzaja tih foruma koje pratim vec 5-6 godina.
Kako kod, sigurno je da ce se 99% vlasnika tricikala sloziti oko toga da je vozilo veoma veoma zabavno za voznju i
idealan partner za duga putovanja,
i da nikog nije briga za to sto je mozda nezgodan za nosenje na 12. sprat ili sto ne moze svuda da se parkira, ili svuda da prodje.
pozzz