Doduše, ne mora da se vadi kartica iz uređaja, samo promeniš interfejs na mass storage ili kako već beše i vezuje se
sa računarom kao najobičnija fleš memorija.
Ali ubacivanje u memoriju uređaja mora preko softvera na računaru.
Moderator: Moderatori
bluealek je napisao:Aco, možeš potpuno nezavisno da iskonfigurišeš različite profile. Recimo, automobilski i rekreativni. Bukvalno sve parametre, od rutiranja, preko izgleda trip kompjutera i visinskog profila, pozadine, rasporeda ikonica i onda prosto šaltajući se iz jednog u drugi profil jednim potezom menjaš sve to.
bluealek je napisao:Aco, možeš potpuno nezavisno da iskonfigurišeš različite profile. Recimo, automobilski i rekreativni. Bukvalno sve parametre, od rutiranja, preko izgleda trip kompjutera i visinskog profila, pozadine, rasporeda ikonica i onda prosto šaltajući se iz jednog u drugi profil jednim potezom menjaš sve to.
Easst je napisao:Da li ovi jeftiniji gps receiveri mogu da se koriste da "snimam" vožnje u smislu da mogu da vozim sa gps risiverom negde u džepu il gde god, i onda kad se vratim da importujem snimljene podatke u google earth i vidim tačno gde sam bio itd? Vidim definitivno da neki mogu ali nije mi jasno da l se to podrazumeva ili neki od njih služe samo da rade dok su konektovani sa lap topom, mobilnim itd.
Globalsat BT-359
QSTARZ BT-Q1000
Amod AGL3080 GPS
Mislim ima ih gomilu neki su manje jeftini od drugih, moje pitanje je samo da l je data logging funkcija koja se podrazumeva ili to imaju samo neki?
alazovic je napisao:Odometar meri stvarni pređeni put i ako radi kako treba i ako je dobar GPS signal - to je prava vrednost pređenog puta (problem može da predstavlja sporo kretanje, gde GPS softveru nije jasno da li ti stojiš ili se krećeš).
Povratak na GPS i kartografija
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju