Verovatno iz naslova zakljucujete o cemu se radi.Pokusavao sam da napravim jedan reklamni Qad... ,znate oni sto vozaju svetlece bilborde po gradovima,resim zadnu osovinu,bez diferencijala pogon na jeden tocak,provozam ga
 MANA
 MANA  
 Bez suspenzija na neravnom terenu ostaju tockovi u vazduhu
 Dok sam razmisljao kako da to resim ,nazove me jedna cura iz BG. kaze htela bi trajk sa Ful suspenzijama.Nisam oklevao napravim sablon uradim cetiri ramena oscilirajuca, poznati amortizeri... Posto nisam imao trajk u "izgtadnji" ovarim nosace vesanja na Qada.namontiram ramena i amortizere i to je to.Evo i slike
 Dok sam razmisljao kako da to resim ,nazove me jedna cura iz BG. kaze htela bi trajk sa Ful suspenzijama.Nisam oklevao napravim sablon uradim cetiri ramena oscilirajuca, poznati amortizeri... Posto nisam imao trajk u "izgtadnji" ovarim nosace vesanja na Qada.namontiram ramena i amortizere i to je to.Evo i slike Igor je imao zelju da proba onog Stejnovog...Cim moj bude gotov pozivam ga na probnu voznju.Nije Steintrike al moze da posluzi
Igor je imao zelju da proba onog Stejnovog...Cim moj bude gotov pozivam ga na probnu voznju.Nije Steintrike al moze da posluzi  
 Pozdrav
 kad je neko vredan, onda je vredan
 kad je neko vredan, onda je vredan