Fickey je napisao:stvarno bi bilo korisno sledece:
- da se velicina avatara podigne, sad hteo da ubacim novu sliku, i ono jos staro, ispod 10kb, ajd malo modernizacije.

To je uvek moglo, samo avatar mora da se hostuje na nekom drugom mestu.
Podešavanje u profilu pod:
Link van sajta: Unesite URL lokacije koja sadrži avatar koju želite da likujete.Ali i upozorenje - nekoliko avatara na ovom forumu sam skinuo zbog neprimerene veličine i sadržaja. Moj avatar se hostuje na drugom mestu i veličine je 7.5kb, a gif animacija je od 3 slike. Do 10-15kb bi tolerisao ako vidim svrhu tolike veličine fajla.
Sve češće ljudi idu na ovaj forum preko mobilnih telefona ili laptopova sa mobilnim internetom i glupo bi bilo da GPRS protok trošimo na ogromne avatare. Mojih besplatnih 10MB mesečno na službenoj mts kartici je sasvim dovoljno za osnovne potrebe i ne bi da plaćam nepotrebne stvari

Fickey je napisao:- da se poveca maksimalna velicina za prilozene fajlove, kakvih 256kb, bar na 1mb, bar.
Ima toliko besplatnih hosting sajtova za slike i fajlove da ne vidim svrhu da se uopšte dozvoljava kačenje fajlova na forum. Nikad to nisam koristio niti hoću dok sam pri ovoj pameti!
Fickey je napisao:- da se uvede SKYPE u profili, neki ljudi i njega koriste.

Ja recimo imam skajp profil, ali ga ne ostavljam svuda. Ko hoće da me nađe - nije mu teško, pošalje mi zahtev. Ali ne dam svakom pozitivan odgovor

Može i na drugi način - otvori temu sa skajp profilima u svaštari, eto mesta gde bi mogli da razmenjujete naloge...