Mislim da ti brkanje putopisa i trekova zaista nije dobra zamisao, jer su Staze i Bogaze i Freebiking već funkcionalno integrisani preko Freebiking Atlasa, koji ljudi inače kao resurs većinom previđaju. A svi sadržaji Fruške gore na Stazama su inače dostupni preko
http://freebiking.org/fb-atlas/vojvodina/fruska-gora. Mislim da ljude treba upućivati da opise trekova kače ISKLJUČIVO u bazu trekova na Stazama, a ne sad da pravimo bućkuriš od naših kategorija. Naravno, može se na prigodan način linkovati i upućivati na te sadržaje i sa Freebikinga, a postoji i mogućnost koju vidim da niko sem mene do sada nije koristio, da članak na Freebikingu zapravo bude redirekcija na stranicu na Stazama, upotrebom Page Links to polja, slično kao što imaš slučaj sa Gocinim najavama izleta.
Inače, kada postavljaš članak nemoj da te mrzi da popuniš i sadržaj Dynamic Content Gallery Metabox-a, po uzoru na ono kako sam ti ja to dopunio na prethodnom članku koji si postavio. To je neophodno da uradiš kako bi ti članak bio upotrebljiv za postavljanje u Izdvajamo prozor (umesto da ti se na mestu slike pojavljuje natpis "Error"). Potrebno je dakle da u Image URL staviš putanju do slike koju želiš da koristi za prikaz u izdvajamo prozoru, a u Slide Pane Description ono što želiš da piše ispod slike (možeš i da iskopiraš sadržaj iz polja "Odlomak", što je najčešće slučaj).