shebez je napisao:. Ovo je definitivno predvidjeno za one koji nece po centru grada da se zavlace kolima vec biciklom, ali uvek ostaje ono sta sa biciklom kada treba uci u neku instituciju, banku, prodavnicu ili slicno, neko ce ukrasti bajs na ulici.
Da, i malo je glupo da PS ne obezbedjuje kakav lanac/katanac, nego je korisnik sam duzan da o tome vodi racuna.
Doduse ako dodje do kradje, korisnik mora to odmah prijaviti kako policiji,
tako i korisnickom centru parking servisa (a siguran sam da ce policija u tom slucaju biti efikasna kao i u slucaju japanca

)
te se uz uredno prijavljivanje kradje i sve to, korisnik ne goni za nadoknadu stete usled kradje bicikla.
Sve pise u pravilniku.
Stoga sumljam da ce ovi bajsevi biti neka trazena roba, jer su veoma prepoznatljivi, a policija samo ako hoce (a sigurno ce hteti za javno preduzece)
moze lako da ih otkrije cak i ako budu ukradeni.
Mislim kad su japancu nasli bajs u roku od odma, sta ce tek uraditi za svoje partijske drugove

Inace zvao me danas neki lik, i kaze da mi je prijava odobrena, i da samo svratim do Kraljice Natalije u garazu,
ponesem fotokopiju vozacke i licne, uplatim tih 650 din na prvom zgodnom mestu, i da mogu podici karticu.
Nadam se da se kartice izradjuju odmah, pa da cu moci odmah i da koristim.
U svakom slucaju ocekujte test ovih dana

Pozdav