Boga mi nezgodan biker rastem

.Danas sam dokazao da mogu ono sto sam na kraju meseca mislio da probam,put duzi od 40 km u 1nom pravcu.Samo dugi usponi od 30 pa na vise stepeni me cede.Po ravnom i na blagom usponu sam ne zadrziv,vrtim cak 25-30km bez stajanja.Skoro svaki dan vozim.I 1 bas veliki problem,poceo sam opet puno da zderem.
Danas sam vozio:Pevac-Karaburma preko Ade,Dorcola,PA most,Karaburma.Dve cigarete,pauza 15min i nazad istim putem preko Brankovog mosta do Zemuna i Radeckog.Tu duza pauza jer sam na tom mestu uz Dunav,alase,camce i brodove uvek meditirao.Dupla kafa i 5 pljuga pa onda na Gardos,Zemun gornji grad,Saobracajna skola i krug pitaj boga gde od 1h kada sam dosao do Tosinog Bunara.Kratak tel poziv i nazad bez predaha malo posle Brankovog mosta. Par cigareta odmor,zadnja kap kisele i zum pored mene prolazi lezeci bike.Prvi put ga vidim uzivo

.Kako ta djunta dobro izgleda.Ja to moram da vozim.Ima li neko mesto u BG-u gde se moze probati bar na jedno 15 min?.Strava je a i boga mi brz!Da,ispustih,nekoliko trenutaka posle lezeceg bikea prolazi bikerka koja mi upucuje lep osmeh.Eh kakva lepa cica,ali tako daleka meni ovako svom rasklackanom i nikakvom.Inace prava bikerka,vidi se po konstituciji a i po bicikli.Takve se retko vidjaju po ovim biciklistickim stazicicama za nas penzose.
Taj osmeh mi daje snage i ako sam preforsirao za dalje.Nastavljam put do Cukaricke padine gde kupujem cirku,pljuge i Pardon grickalicu jer sam opasno ogladneo.Imao sam cak i navijace,klince sa prozora zgrade preko puta ulice koji su me snimili pored bikea kako grickam grickalicu i spremam se za nastavak boja.Vikali su Srbija,mahali mi i duvali u neku trubu.Divan podstrek uz onaj lep osmeh

.Par cigareta i bez stajanja do kuce ali na jacim usponima u vrlo ne napetom stepenu prenosa jer sam iscedjen.
Kuci stizem posle 7 sati.Na bicikli sigurno 5 i malo vise sati.Ne mogu da verujem

.Sledeca voznja je neki teren za pecanje od Beograda udaljen najvise 60km.Ovo je nesto sto ni i iduce god.nisam mislio da cu voziti.Radujem se ovoj voznji jer to ce biti celodnevni randes u prirodi.Voznja bikeom,setnja prirodom,pecanje,mali rostilj,leskarenje...tako u krug i oko 18h nazad.
Jedna pedala mi riknula...e izem ti Genesis.Jako krckanje mi dopire iz obe kad jako zapnem.Ne moguce da je patrona ili nesto drugo pa bajs je star tek 1 mesec.Sta vi kazete,odatle mi dopire krckanje?A pedale tunjave sacuvaj boze,ko da sam kupio bike od 50eu.Takve uz Savu ali identicne prodaju za 400 dindzi.