Slek i ja bi izgleda imali nesto zajednicko da nisam juce promenio stil voznje,on je izgubio zutu majicu a ja bi 50 jura (nagadjam) za varenje rama

.Bas sam Serijiski obratio paznju kako prelecem lezece,znas nije da neznam kako ih treba pretrcavati ali mene nesto zimr da se kompletan podizem na bikeu kad je za to vreme u preskocima,doskocima...godine stigle

.To sam juce skapirao dok sam po kraju vozao.Dobra fora i na to uopste nisam obracao paznju.To je zavrseno,nista nije lupilo onako ludacki,mozda samo jednom.Hvala Serijski!Ajmo dalje,smrsao sam 4kg,imao sam 113,sad sam na 109 a planiram zbog kicme da sletim na 90kg.Medjutim razmisljam,i 90kg je jaca kilaza za alu ram a gde crno cak 20 kg vise.Juce sam bas dosta vozio i sve je bilo full ok sa kondicijom.Hm i to je dobra fora kako to sad,barem meni dobra fora

.Nisam zapeo da motam odmah ko sivonja nego sam lagano zavrteo i uleteo u turnus zagarevanja.Kasnije,mnogo kasnije sam pojacao tempo i sve je bilo ok.Vratio mi se entuzijazam i jedva cekam da zamotam ka Adi

. Ma sve ja to znam kako ali...Blam me bio da me komsije vide na bikeu.U silaznoj sam putanji posl.dve,tri god i onda se plasim njihovih reakcija.Pasivna BG sredina,odma krece carlijanje sa velikom slobodom tripa

.Kako to s konja(besnih djunti) na magarca(bicikle) .Jako sam osetljiv u posl.vreme i lucim iz podsvesti pojacan hormon paranoje,j.bg.Da se vratimo na Genesisa.Menjao sam brzine jos neznije i sa vecim zadrzavanjem pedala u nultom polozaju,lakse zamotavajuci u prebacu,mal te ne se ni "skljoc" nije culo.Ma sve sam bezao da me niko ne vidi pa pucalo,lupalo...kompleksi sine,kompleksi

.Slek ima konfekcijski problem a ja neki drugi,vidite sami koji.Znate kako sam ja kontao kad sam kupio ovaj bike,aha mtb,off road djunta,pa kako se vozi po livadama,stazicama i puteljcima ako tu nema stalnih rupa,bregova,prepreka.Sta tu onda ima da lupa kao kod mene,pa jel nije tako.Medjutim to mozda moz da zaigra kod nekog ko ima 70kg a ne kod mene sto sam 40kg tezi.Sta kazes Serijski,ovo moja tema,znaci mogu ovde da lepim gole zemske

.Aj hvala ti,velika si pomoc kao naravno i svi ostali koji ste tu uz mene od trenutka kada sam poceo da trazim da kupim i kada sam kupio bike.