Moderator: Moderatori
KUSHA je napisao:Sale i ostala družino.Imam jedan predlog.Parkirati kola kod Lisina a zatim kanjonom resave ,koji je fascinirajući do Vinatovače pa preko Klencuša i nazad dolinom Kločanice.Mislim da je ovaj krug što se tiče podloge bolji za ovo doba godine.Za sada ekipa koja dolazi većina nije prošla za razliku od prođlogodišnjeg.Branko je odmah odustao,nije imao dovoljno volje jer je već taj krug vozio a pred postavljam da ima još takvih.
Grujic je napisao:KUSHA je napisao:Sale i ostala družino.Imam jedan predlog.Parkirati kola kod Lisina a zatim kanjonom resave ,koji je fascinirajući do Vinatovače pa preko Klencuša i nazad dolinom Kločanice.Mislim da je ovaj krug što se tiče podloge bolji za ovo doba godine.Za sada ekipa koja dolazi većina nije prošla za razliku od prođlogodišnjeg.Branko je odmah odustao,nije imao dovoljno volje jer je već taj krug vozio a pred postavljam da ima još takvih.
Prosle godine smo mi vozili u subotu taj krug sto si opisao a u nedelju ovaj preko Pasuljanskih. U dolini Klocanice je bilo vode na sve strane a Milan i ja smo bili ko prasici. E da, i odvozali smo ga za odprilike 2 sata, tako nesto. Prilicno je kratak. Meni je krug preko Valkalucija bio mnogo lepsi i zanimljiviji a i prilicno suvlji. Da mogu dosao bi i ove godine kao sto sam napisao u prethodnom postu ali iz Novog Sada izgleda da niko ne ide a ja nemam prevoz. Cak sam i mislio da sednem ujutru u bus pa da idem sa nekim od Bg ekipe ali mislim da mi je to preveliko cimanje za samo jedan dan voznje. Inace ko ima vremena i toplu vrecu za spavanje nek ide da kampuje na Vinatovacu i u subotu odvoza taj krug sto je Kusa rekao ili mozda da proba da se popne na Beljanicu, pa onda spust do Resave. A u nedelju naravno da odvoza taj fantasticni krug preko Pasuljanskih livada i Valkalucija.
bluealek je napisao:Ja pak imam jedan drugi predlog - da sa Velike Brezovice krenemo kraćim putem direktno za Valkaluci umesto gore oko Tilve Palčin. Time izbegavamo izlazak na 1100 m i mogući zaostali sneg, vodu i kaljugu, a i nekoliko kilometara skraćujemo maršrutu. Dakle, na taj način tura postaje čist hedonizam.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju