Moderatori: IRalic, Moderatori
IRalic je napisao:Eee to je vec za poverovati!Lep biciklic! Farba je neka metalik ? Lepo izgleda. Nekako "cisto" bez menjaca, sajli i to
Ako se ne varam to je onaj sto sam ja probao dok je jos bio bez farbe, i moji utisci su bili veoma pozitivni
Ajd cucemo se jos u vezi sedista, posto jos ne znam definitivno kada bih kretao na put.
Nije ni Osjek preko sveta, pa mogu lako napraviti kakvu voznju, ili se najdemo negde izmedju
Pozzz
qlantisw je napisao:[
Možda bi bilo najbolje da ti donesem novce u Inđiju (Kako se trpam u goste, ko cigo u svatove)
Eh, da -jedno pitanjce - Šta misliš o rekumbentima sa pogonom na prednji točak?
Konkretno - Radi se o modelu flevo racer.
pedala je napisao: sa slike kao da je ugao ceone cevi manji od 60 stepeni
Hehemoze i tako
videcemo vec neki zgodni termin, dal je tamo ili ti ovamo
Veoma je tezak za voznju zbog veoma strmog ugla ceone cevi, koja je jos i pod samom guzicom da prostis
Al eto, na kraju imas zadovoljstvo da mozes da vozis bicikl koji 99% lezecih biciklista ne moze da potera bez vise dana ucenja i vezbe.
Taj tip bicikla obozavaju oni kojima nije dovoljno sto su "specijalni" jer voze lezeci, nego i medju lezecima hoce da budu neobicni
pedala je napisao:qlantisw, kako je ovo jednom LALI tesko i da napise a da izgovori morao bih da vezbam vise dana![]()
castitke za bajk, jedno pitanje: upravljivost, sa slike kao da je ugao ceone cevi manji od 60 stepeni
poz, Vlada
qlantisw je napisao:
Sad da li je to normalno ili ne, nemam pojma!
LP
qlantisw je napisao:Prijatelj koji ga je sastavljao isto tvrdi da je ugao vilice prevelik pa se zbog toga i kod guranja bicikla npr. mora držati korman.
Naravno ni on nikada uživo nije ni vidio ležeći...
Malo me smeta što uvijek moram držati ruke na kormanu, nekako je sklon samoskretanju.
Sad da li je to normalno ili ne, nemam pojma!
corovicgoran je napisao:Cao narode.
Drago mi je sto se Miha konacno provozao bentom iz nase "garaze" .Zelim mu da ga dobro i dugo sluzi...
S'obzirom da sam ga ja pravio i ne izgleda tako lose na slikama![]()
![]()
qlantisw je napisao:Jedino, nikako da potrefim položaj sjedenja oppps - ležanja, imam dosta bolova u vratu, e sad da li je to sto sam ja premekan ili zbog polozaja![]()
![]()
IRalic je napisao:
U pocetku su moguci takvi problemi sa neugodnoscu tog vratnog dela, dok se misici ne naviknu na novu poziciju.
Trebalo bi da prodje posle par stotina kilometaraSamo teraj i ne brini
Pozzz
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju