Ja Oregon koristim od jesenas, dakle svez vlasnik
Za oko 5.000 din sam kupio nosac za kola sa punjacem i nemam problema sa vidljivoscu. Mana u odnosu na modele specijalizovane za kola je sto nema glasovno navodjenje, nego "bip" + strelicu kao najavu skretanja i zatim to ponovo na samom skretanju, naravno uz natpis gde da skrenes [recimo ulica] ali to nikada ne citam, bavim se voznjom kola
Koriscenje van kola, na suncu, nije idealno. Pokusaj da pravim senku radi bolje vidljivosti se pokazao pogresnim, mnogo se bolje vidi kada dozvolis da i sunce osvetli ekran, jednostavno se nadje dobar ugao

Takodje dosta pomaze pojacavanje setovanja pozadisnkog svetla [default je na polovini skale], sto se ja nisam odmah setio

. Zakljucak je pocetak, nije idealno, ali daleko od toga da je neupotrebljivo cak i po najjacem suncu

Uredjaj deluje kvalitetno, autonomija je odlicna, podvlacenje topo ili google earth mapa daje dodatnu pomoc... Licno sam zadovoljan kupovinom. Ja sam ga kupio regularno kod nas, to je mozda mana u smislu cene, ali bilo je ljudi i na ovom forumu koji su zahvaljujuci kupovini kod nas, ostvarili reklamacije u garantnom roku bez ikakvih problema. Ipak, ja ne prizivam reklamaciju