mape Rumunije

Ovde možete diskutovati o kartama, njihovom korišćenju, o načinima i opremi za orijentaciju u prirodi. Naravno, raspravama na temu GPS tehnike kao modernom načinu orijentacije je mesto ovde.

Moderator: Moderatori

mape Rumunije

Postod bluealek » 18 Mar 2005, 22:38

Ako se neko loži da godišnji odmor ove (ili neke druge) godine barem jednim delom iskoristi i za obilazak Rumunije, evo nešto besplatnih mapa za pomoć u kvalitetnom planiranju trasa:

http://www.aboutromania.com/maps00.html
Ili još bolje...
http://www.harti.as.ro/categories.php?cat_id=1

Ako neko ima još neki koristan link ove vrste, neće škoditi da dobaci...
Korisnikov avatar
bluealek
Freebiking druid
 
Postovi: 1984
Pridružio se: 01 Feb 2005, 19:49
Lokacija: Beograd

Postod marko » 28 Apr 2005, 03:10

U planovima mi je (za sada još veoma maglovitim) vožnja uz Dunav kroz Rumuniju i istočnu Srbiju. Tura bi počela kod Bele Crkve gde bi se ušlo u Rumuniju i išlo uz Dunav sve do Severina gde bi se prešlo preko mosta u Srbiju i krenula uz obalu do Rama. Vožnju uz Dunav koja mi se i sama po sebi čini veoma interesantnom dodatno začinjava desetak tvrđava (koje sam video što sa naše što sa rumunske strane).

Da li možda znaš nešto više o ovoj trasi? Za koliko se može preći, kakav je teren, putevi (kvalitet i prometnost), mogućnosti noćenja... Da li znaš gde bi mogla da se nađe detaljnija karta ovog područja? Da li je Rumuni prave probleme sa vizama?
marko
 
Postovi: 26
Pridružio se: 23 Mar 2005, 15:55
Lokacija: Novi Sad


Povratak na GPS i kartografija

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 3 gostiju

cron